menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Arnhem weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Arnhem

Een kundige Payroll uit Arnhem helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Arnhem

In Arnhem bent u ondernemer. U bent startende ondernemer of heeft een kleine tot middelgrote onderneming. De voortdurende veranderingen in wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn veel te groot geworden voor uw bedrijf. Maar wees niet bang, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een payroll bedrijf in Arnhem is misschien de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw bedrijf overnemen. Het payrollbedrijf heeft uw medewerkers in dienst, maar die werken nog wel voor uw bedrijf. Geen zorgen meer over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll specialisten van u over. Ook het doorbetalen van loon bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw bedrijf kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het werven van nieuwe personeelsleden blijft u gewoon doen, neemt u medewerkers in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar voor grotere ondernemingen. Het ergens anders onderbrengen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een stuk minder stress. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll constructie zeker de moeite waard. ZZP’ers en freelancers werken dan in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Via deze constructie stuurt u zelf de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw uurtarieven. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort voor u dan tot het verleden.

986
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
8.124
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Arnhem

Professionele payrolling in Arnhem

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf in zee gaat. Dit houdt ook in dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U krijgt op dat moment het exclusieve recht op uw medewerkers. Het is dus niet zo als met een uitzendbureau, dat personeel ieder moment bij een andere werkgever ingezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er zal op de werkvloer niets veranderen. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. U neemt mensen in dienst, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw personeel en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

U heeft veel voordeel door het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor de risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, ontslagvergoedingen en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw onderneming? Op deze website kunt u uw contactgegevens achterlaten dan ontvangt u snel diverse prijsopgaven van payroll bedrijven uit Arnhem. Met payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Siebrand Bolder, regiomanager in Arnhem. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Arnhem.

Weer ondernemen door payroll

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel medewerkers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Een meer flexibeler contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst moeten nemen, als u deze werknemer zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Voornamelijk wanneer uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Arnhem aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Arnhem te zeggen hebben!

img

Pier op de Haar

Ik had een aantal offertes aangevraagd voor een Payroll en die werd direct geleverd. Ik had het gevoel dat er echt naar mijn behoeften gekeken werd. Bedankt Professionals Arnhem, ik ben goed geholpen!

img

Rosemarije Kobessen

Direct een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Arnhem. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Arnhem

Let's Talk

Bij Professionals Arnhem staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier